gangmei

parikan jowo suroboyo

Posted on: September 21, 2012

panas ngene pancen enak mangan rujak,,,
ojo lali ngombene es marimas,,
lek kate ngomong ndelok’o awak cak,,,
mumpung durung d anggep wong Gak waras,,

GALAU thaa cakk.. >kartoloan<ae

mangan rujak kok ngenteni panas..
gak mesti pisan ngombene marimas..
ate ngomong yoo ngomong ae mas,,
timbang kedisikan tonggomu mas,,

wong kawin iku gawe mahar,,
gak cukup cincin gelang opo omah,,
mugo” GUSTI ALLAH jek maringi sabar,,
sebab iku Gak luput marang HIKMAH,,

>>kesuwendotcom<<

mahar gak mesti cincin opo omah..
duwek sewu dipigora wess dadi mahar..
pengen kawin ojok kakean polah,,
ngadep bapake ngomongo anake tak lamar,,

iwak peyek sego jagung,,,
dangdutan ala trio macan,,
engkoq lek di tolak sopo seng nanggung,,
tiwas ngundang wong sak kecamatan,,,

>kuclukdotcoid<

sego jagung senengane mbak beybi,,
ditambahi uyah karo sambel trasi,,
gak wani nanggung gak usah rabi,,
sampek tuwek trusno onani,,

rabi iku sunahe kanjeng nabi,,,
oleh siji loro opo telu,,
ngenteni onok wong seng nawari,,,
mergo aq gak duwe sangu,,

>licikdotcom<

pengen rabi kok atek sangu..
rabi siji gak isok njaluk telu..
onok iki prawan ayu..
tapi koyok ee koen sing mlayu..

suroboyo kota pahlawan,,,
jombang kota berIman,,
ayo konco podo mangan,,
soto ayam enak’e gak karuan,,

>magribantjak<

bung tomo wes dadi pahlawan..
kuburane nang gone rangkah..
iki lhoo pien onok prawan,,
tapi koyok e koen doyan lanang tah,,

wes mari cak,*

uler keket mlakune lelet,,
ayam babon petok petok,,,
nek onok prawan kene tak pelet,,
mumpung durung di royok Antok,,,

>ngenteniisyak<

jokowi duet karo ahok..
sajene ayam babon iwak cumi..
ojok rebutan prawan karo antok..
koen sing ngragati antok sing ngeloni..

paleng enak kerjo nyupir,,
penggaweane akeh istirahate,,
urep nang dunyo mung cuma mampir,,,
mulo golek’e sangu gawe akherate,,

ngajidotcom<<

supir kernet bayaran podo..
podo podo dibayar duwek..
sampean dungo aku yoo ndungo,,
gawe sangu mene nek mbalek,,

 

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Arsip

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: